mirela

2 aktivistet rrëfejnë dhunën në rrugë nga 30-vjeçari

Motrat Mirela Ruko dhe Albina Ruko janë dhunuar në rrugë nga 30-vjeçari Denis Talo, të cilin nuk e njihnin personalisht. Ato rrëfejnë...

Kumbaro paralajmëron kontroll të çmimeve abuzive në plazhe

Mirela Kumbaro paralajmëroi se gjatë sezonit veror do të ushtrohet kontroll për të parandaluar çmimet abuzive në plazhe. Ministrja e Turizmit dhe...