miron cako

Deklaratë e fortë e teologut: Vdesim dhe ngjallemi sa herë flemë gjumë  

Teologu Miron Çako është shprehur se ne vdesim sa herë flemë gjumë dhe ngjallemi sa herë që zgjohemi. Në një intervistë për...

Teologu: Konkurrencë edhe për varrezat, hedhin para dëm për të shitur mend

Teologu Miron Çako në një intervistë për emisionin “Good Morning Albanians” në Euroneës Albania, tha se sot ka konkurrencë dhe për...

Miron Çako: Shoqëria jonë nuk e do lindjen e fëmijëve, por kënaqësinë

Teologu Miron Çako thotë se ditët e sotme, shoqëria shqiptare nuk e do lindjen e fëmijëve, por preferojnë kënaqësinë. Në emisionin "Good...