mitrovica e veriut

Nën masa të rrepta sigurie, bëhet betimi i kryetarit të ri të Mitrovicës së Veriut

Kryetari i ri i Mitrovicës së Veriut, Erden Atiç, është betuar këtë të premte 19 maj, para Kuvendit Komunal, procedurë kjo...

Shpërthim në Mitrovicën e Veriut, dëmtohet një banesë dhe një automjet

Një shpërthim ka ndodhur ditën e djeshme në Mitrovicën e Veriut në Kosovë. Sipas policisë së Kosovës denoncimi është bërë përpara...

Tensione në Veri, 2 shpërthime shok bombash 

Në Mitrovicën e Veriut kanë ndodhur dy shpërthime në mbrëmjen e 7 dhjetorit. Drejtori i Policisë së Kosovës për rajonin e Mitrovicës...