mitrovicen

Vendimi për komunën në Mitrovicën e Veriut, reagon Bashkimi Evropian

Bashkimi Evropian tha të enjten se vendimi i Komunës së Mitrovicës së Veriut, për ta kërkuar lirimin e një ndërtese komunale...

Vendimi për komunën në Mitrovicën e Veriut, reagon ambasada e SHBA

Ambasada e Shteteve të Bashkuara (SHBA) në Kosovë tha të mërkurën se vendimi i autoriteteve lokale në Mitrovicë të Veriut për...

Sirena alarmi dhe të shtëna armësh në Mitrovicën e Veriut

Sirenat e alarmit janë dëgjuar në Mitrovicë të Veriut të martën, teksa bëhet e ditur që qytetarët serbë kanë filluar të...

Shqiptarët protestojnë në Mitrovicë, policia bllokon urën e Ibrit

Në Mitrovicë të Jugut u mblodh një grup qytetarësh shqiptarë, përkundër kërkesës së Policisë së Kosovës që të mos i përgjigjen...

Sulmohet me mjet shpërthyes policia e Kosovës në Mitrovicën e veriut

Policia e Kosovës është sulmuar me mjet shpërthyer në Mitrovicën e veriut. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 02:20, gjatë natës, në rrugën...