moment

Ukrainë, infermierja që humbi dy këmbët vallëzon me bashkëshortin

Në oborrin e një spitali në Lviv, të sapomartuarit Oksana Balandina dhe Viktor Vasiliv kanë mbajtur vallëzimin e tyre të parë. Për...