monumentet e kulturës

Shkatërrohen monumentet e kulturës, KLSH padit ministrinë dhe tre institucione

Ministria e Kulturës dhe tre institucione të tjera të trashëgimisë kulturore kanë lejuar nën maskimin e punimeve restauruese shkatërrimin e pariparueshëm...