mosbindje civile

Plani për protestën e të enjtes, Berisha: Jemi në hapat e para të mosbindjes civile

Dy protestat e para këtë shkurt janë vetëm fillimi i aksionit opozitar. Ky ishte paralajmërimi që bëri sot Sali Berisha gjatë...

‘Faza e dytë e revolucionit’, Berisha: Jemi për të gjitha format e protestave

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha deklaroi se kjo forcë politike është për të gjitha format e protestave dhe për mosbindjen...

Brenda 3 ditësh do të përcaktojmë datën e protestës, thotë Berisha

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha deklaroi se brenda 3 ditësh, do të bëhet publike data se kur do të mbahet...