murale

Art në qytet, disa të rinj në Vlorë pikturojnë muralen e parë

Figura të spikatura të artit, por jo vetëm, të jetësuar përmes pikturave të nxënësve të shkollës së mesme "Naim Frashëri" në...

3 murale të reja në Tiranë| Coca-Cola, pjesë e zhvillimit kulturor në qytet

Tre murale të reja, frymëzuese artistike finalizuan sot Mural Art në Tiranë. Ky është një nga eventet më të mëdha artistike në...

Pallati në Tiranë mbulohet nga piktura e artistes franceze

Kryeqyteti i rinisë identifikohet edhe në muret e pallateve. Vepra arti, kryesisht piktura të të rinjve kanë gjetur vend në fasadat e...

Artisti australian heq muralen me ushtarët rus dhe ukrainas pas reagimit të ashpër

Një artist australian është detyruar të heqë muralen e pikturuar prej tij që tregon ushtarët ukrainas dhe rusë të përqafuar, pas...