nafta

Rritet çmimi i naftës, sa do të tregtohen karburantet

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është rritur me 4 lekë dhe do të shitet...

Nis zëvendësimi i naftës, në transport do futen biokarburantet

Reformat dhe ligjet që bashkojnë Shqipërinë me Bashkimin Europian kanë prekur edhe karburantet. I tilllë është projketi për zëvendësimin e një...

Ndryshojnë çmimet e karburanteve, ulet sërish nafta

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është ulur me 2 lekë dhe do të shitet...

Ndryshojnë çmimet e karburanteve, ulet sërish nafta

Bordi i Transparencës ka publikuar këtë të premte vendimin e marrë në lidhje me çmimin e tregtimit të karburanteve në vend. Çmimi...

Ulet çmimi i naftës, ja me sa do të tregtohen karburantet

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është ulur me 4 lekë dhe do të shitet...

Bie çmimi i naftës, ja me sa do të tregtohen karburantet

Bordi i Transparencës ka publikuar këtë të marte vendimin e marrë në lidhje me tregtimin e karburanteve në vend. Çmimi i shitjes...

Bie frika e krizës nga lufta: Gruri, nafta, energjia, jo më të shtrenjta

Të gjithë mallrat kryesorë që lëvizin ekonominë botërore janë stabilizuar. Edhe pse lufta Rusi-Ukrainë vazhdon, ajo nuk duket të jetë kërcenuese...

Fermeri korçar i revoltuar: Nuk kam marrë naftën e vjetshme

Fermerët korçarë  këtë të hënë janë vendosur në radhë për të tërhequr subvencionet e naftës. Disa prej tyre kanë folur për...

Bie me 7 lekë për litër çmimi i naftës, ja me sa do të tregtohen karburantet

Bordi i Transparencës ka publikuar këtë të enjte vendimin e marrë në lidhje me tregtimin e karburanteve në vend. Çmimi i shitjes...

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës, sa do të shiten karburantet

Bordi i Transparencës ka caktuar çmimet e reja për karburantet. Nga kjo e martë një litër naftë do të shitet 189 lekë/litri....

Kriza pasuroi kompanitë e naftës, rritja e çmimet solli të ardhura për vendet arabe

Kompanitë ndërkombëtare të naftës raportojnë miliarda dollarë fitime gjatë vitit 2022. Shkak i rritjes së të ardhurave është lufta në Ukrainë...

Bie çmimi i naftës, me sa do të tregtohen karburantet

Bordi i Transparencës ka ndryshuar sërish çmimet e tregtimit të karburantëve në vend. Pas rritjes që pësoi çmimi i naftës dhe...

Sa lekë merr shteti në ditë nga prodhuesit e naftës

Në emisionin "Money" në Euronews Albania u shqyrtua procesi I nxjerjes së naftës në vend dhe përfitimet që shkojnë nga kjo...

Zbulimet e mëdha dhe lavdia e “Arit të zi” shqiptar

Emisioni "Money" në Euronews Albania u fokusua këtë të shtunë në prodhimin e naftës nga shteti shqiptar ndër vite. Statistikat tregojnë se...

Ku shkon sot nafta shqiptare

Spanja, Malta, Italia, Gjermania, Britania e Madhe dhe 10 vende të tjera kanë marrë naftën tonë për ta përpunuar në rafineritë...

Koncesionet e Zogut, ku shkuan fuçitë me naftë

Ky episod shenjoi nisjen e një epoke të re, kur më 23 janar 1923 hyri në fuqi ligji i parë minerar...