naim

100 mijë kosovarë aplikuan për vizë në Gjermani vetëm në 2 muaj

Mbi 100 mijë kosovarë aplikuan për vizë pune në ambasadën gjermane në Prishtinë gjatë dhjetorit 2021 dhe janarit 2022. Por, numri i...