naimi

Iraniani: Ja pse gruaja mund ta ndajë burrin nëse ai largohet për 9 muaj

Një prej rregullave më të veçantë të Librit të Shenjtë të besimit Bahai, është ai që thotë se nëse burri largohet...

Iraniani që flet shqip: Pranojmë dhe Krishtin dhe Muhamedin, ka vetëm 1 fe

Në emisionin “Real People” në Euronews Albania, ishte i ftuar këtë të shtunë një i ri iranian i cili jeton në...

Iraniani që jeton në Shqipëri: Nuk kthehem në Iran, mund të vritem

Edhe pse prindërit e tij emigruan nga Irani në Shqipëri, Naimi nuk ka shkuar dot kurrë në vendin e tij të...

Iraniani: Paqja në botë arrihet vetëm nëse gratë bëhen lidere në politikë

Naimi, një iranian që jeton në Shqipëri, thotë 1 nga rregullat më të rëndësishme të besimit Bahai, është barazia mes burrave...