naser kelmendi

Arrestohet në Bosnje dhe Hercegovinë djali i bosit shqiptar të drogës

Elvis Kelmendi, i biri i bosit shqiptar të drogës Naser Kelmendi, është arrestuar së bashku me dy shoqëruesit e tij në...