naten

Festë në “Natën Fierake”, në skenë emrat më të spikatur të muzikës së qytetit 

Një natë me atmosferë festive, ku mbizotëronte muzika, përjetuan qytetarët fierak. E titulluar “Nata Fierake” eventi ngjiti në skenë emrat më...

Sipërmarrësja: Nuk ka ndriçim natën në Shqipëri, problem për vajzat që jetojnë vetëm

Një studim i kryer së fundmi (nga përpunimi i të dhënave të Numbeo për 41 shtete) bazohet në perceptimin subjektiv të...

Ngrënia në orët e vona është jo vetëm e dëmshme, por edhe e rrezikshme

Nuk është e pazakontë të hani ushqime të ndryshme natën vonë, e veçanërisht kur keni ftuar ndonjë shok/shoqe dhe jeni duke...