nderpret

VIDEO| Ariu ndërpret piknikun, familja qëndron “e ngrirë”

Një piknik u ndërpre kur një ari i zi i uritur iu afrua një familjeje, hipi në tryezën e tyre dhe...

Rusia ndërpret furnizimin me energji elektrike për Finlandën

Rusia do të pezullojë eksportet e energjisë në Finlandë duke filluar nga e shtuna për shkak të problemeve në marrjen e...