ndryshimet në kodin rrugor

Propozimi i opozitës: 50% e parkingjeve në Tiranë duhet të jenë pa pagesë

Deputeti i PD-së Lefter Gështenja në një intervistë për Euronews Albania bëri me dije se një propozim për ndryshimet në kodin...

70 vjeç në timon, Partia Socialiste propozon ndryshime në Kodin Rrugor

Personat deri në moshën 70-vjeçare mund të drejtojnë autobusë, kamion dhe çdo mjet tjetër për transport njerëzish dhe mallrash. Grupi parlamentar socialist...