nertil boraj

360 mijë euro për setin e personalizuar, shifrat e çmendura që paguajnë shqiptarët

Bashkëthemeluesi dhe drejtori ekzekutiv i markës “JH”, Nertil Boraj deklaroi se produkti më i shtrenjtë që kompania ka shitur, ka qenë...

Boraj: Ora e Franck Muller me portretin e Skënderbeut, mund të jetë porositur

Bashkëthemeluesi dhe drejtori ekzekutiv i markës "JH", Nertil Boraj thotë ora e prodhuar nga kompania zvicerane Franck Muller me portretin e...