neurokirurgu

Neurokirurgu tregon simptomat kryesore të hernies

Fast Check këtë episod solli në vëmendje hernien e qafës, çfarë e shkakton dhe çfarë duhet të bëjmë për ta parandaluar. Neurokirurgu...