ngrenia

Ngrënia në orët e vona është jo vetëm e dëmshme, por edhe e rrezikshme

Nuk është e pazakontë të hani ushqime të ndryshme natën vonë, e veçanërisht kur keni ftuar ndonjë shok/shoqe dhe jeni duke...