nikolin jaka

Sa sipërmarrës janë të interesuar për amnistinë fiskale? Përgjigjet Nikolin Jaka

Nikolin Jaka, kreu i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Tiranë u shpreh në një intervistë për Euronews Albania se sipërmarresit...

Të rriten subvencionet për bujqësinë dhe blegtorinë, thotë Jaka

Nikolin Jaka, kreu i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Tiranë, tha për Euronews Albania se ajo që rëndon më shumë...

Amnistia fiskale, Nikolin Jaka: Të konsultohet me grupet e interesit

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, bashkë me përfaqësues të biznesit po diskutojnë  sot për amnistinë fiskale. Nikolin Jaka, kreu i Dhomës...

Legalizimi i kanabisit për përdorim mjekësor do minimizonte krimin, thotë Jaka

Legalizimi i kultivimit të kanabisit për përdorim mjekësor do të minimizonte veprimtarinë kriminale të lidhur me të, sipas kreut të Dhomës...