nisma thurrje

Nisma Thurje prezanton statuja simbolike, sheshi ‘Avni Rustemi’ do të ndryshojë emër

Nisma Thurje ka nisur protestën tek sheshi ‘Avni Rustemi’, tek Pazari i Ri. Nisma ka prezantuar një statujë simbolike për t’i...

Zgjedhjet lokale, Soko: Qytetarët po kërkojnë ide të reja, do gjykohet programi

Pano Soko, anëtar i nisma "Thurje" u shpreh në një intervistë për Euronews Albania se partitë politike duhet të kenë program...

Kërkohet hapja e plazheve 100% publike, nis mbledhja e firmave

Çadra e plazhit këtë herë u hap përballë Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, në shenjë reagimi për hapësirat e pakta të...