noti

Gara ndërkombëtare e notit/ Shqipëria dhe Kosova rrëmbejnë më shumë medalje

Në garën ndërkombëtare të notit që po mbahet në Shkup, Shqipëria dhe Kosova po ja dalin të rrëmbejnë trofeun. Deri më...

Vendi me ujërat më të pastra në Europë për të notuar

Nëse ju përlqen që të notoni duhet të shkoni në Austri. Vendi malor ka ujërat më të pastra në Evropë për...