objektiva

“Marrëveshje ekstradimi me Dubain”, kandidatët për ambasadorë prezantojnë objektivat

Më shumë vëmendje për Kosovën dhe marrëveshje ekstradimi me Dubain. Këto ishin dy prioritetet kryesore që prezantuan para komisionit, kandidati për...

Alibeaj zbulon në mbledhjen e Kryesisë 3 objektivat e PD: Të dalim me një kandidat

Enkelejd Alibeaj deklaroi në mbledhjen e kryesisë së grupit të PD-së se fokusi kryesor i veprimtarisë së tyre politike do të...