oficere

Gazetari për Vis Martinajn: Oficerja e Interpolit raportonte te armiqtë e tij

Gazetari Flamur Vezaj deklaroi se grupet armike të Ervis Martinajt, kanë investuar shumë financiarisht për kapjen dhe eleminimin e tij. Në një...