oligarke

Italia sekuestron jahte dhe vila të oligarkëve rusë

Policia italiane ka sekuestruar jahte dhe vila me vlerë 140 milionë euro të oligarkëve rusë që janë në listën e sanksioneve...

BE vendos sanksione kundër 26 oligarkëve rusë

Në një lëvizje të paprecedentë, Bashkimi Europian ka vendosur sanksione kundër disa prej personave më të pushtetshëm në Rusi. Të hënën, unioni...