olimpik

Komiteti Olimpik përjashton atletët rusë nga garat

Komitetit Olimpik Ndërkombëtar i ka rekomanduar federatave ndërkombëtare sportive që atletët nga Rusia dhe Bjellorusia të përjashtohen nga garat sportive. Në një...