Oliver Spasovski

Ministri maqedonas thirrje protestuesve: Mos përdorni gjuhën e urrejtjes

Ministri i Punëve të Brendshme të Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski u ka bërë protestuesve në Shkup që të mos përdorin...

‘Shqiptari s’donte të të vriste’, ministri në RMV përgënjeshtron Mickovskin

Ministri i Brendshëm i Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski ka deklaruar se “gjendja e sigurisë në vend është e qetë dhe...

Katër policë të lënduar nga protesta në Shkup, thotë ministri maqedonas

Ministri i Punëve të Brendshme të Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski deklaroi se 4 policë janë lënduar, si pasojë e protestës...