olsian cela

Balla takon Olsian Çelën: Dua mbështetjen e Prokurorisë në goditjen e “të fortëve”

Ministri i Brendshëm Taulant Balla ka zhvilluar sot një takim me Prokurorin e Përgjithshëm, Olsian Çela. Balla dhe Çela për dy orë...

Prokurori Çela: Shumë shtete s’na kthejnë përgjigje për çështjen e dekriminalizimit

Kryeprokurori Olsian Çela deklaroi se shumë shtete nuk i përgjigjen kërkesave të bëra nga drejtësia shqiptare për çështjen e dekriminalizimit. Gjatë një...

Raportoi para KLP, Çela: 13 prokurori të angazhuara në zgjedhje, strukturat e njëjta

Prokurori Olsian Çela pas përfundimit të mbledhjes në KLP,  ka dalë në një deklaratë për mediat. Ai tha se masat që janë...

Prokuroria e Apelit Tiranë, Çela: 1 prokuror ka përfunduar 339 çështje në 2022

Prokurori Olsian Çela tha në raportin vjetor para Këshillit të lartë të Prokurorisë,se një prokuror i apelit në Tiranë ka përfunduar...

Prokurori Olsian Çela: Në 2022 u rrit numri i çështjeve të dërguara për gjykim

Prokurori Olsian Çela tha në raportimin vjetor para Këshillit të Lartë të Prokurorëve se  gjatë vitit 2022 është rritur numri i...

Prokurori Çela: Vitin e kaluar vakancat e prokurorëve arritën në 42%

Prokurori Olsian Çela tha në raportimin vjetor të Këshillit të Lartë të Prokurorëve se vakancat në Prokurori vitin e kaluar, për...

Çela takim me drejtorin e Përgjithshëm të Policisë për forcimin e bashkëpunimit

Të markurën, Prokurori i Përgjithshëm, Olsian Çela zhvilloi një takim me Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku. Në fokus...

Çela: Shqetësuese rastet e abuzimeve me pronat në bregdet, të vijojnë hetimet

Kryeprokurori i Përgjithshëm, Olsian Çela deklaroi se rastet e abuzimeve me pronat, sidomos në bregdet, mbeten shumë shqetësuese. Gjatë fjalës së tij...

Kryeprokurori Çela: Urgjentisht ndërhyrje për krimin kibernetik

Të shtunën, Prokuroria e Përgjithshme dhe Shoqata Ibero-Amerikane e Prokurorëve Publikë nënshkruan një memorandum mirëkuptimi, ku shprehën gatishmërinë për bashkëpunimin në...

23 gjyqtarë të rinj pjesë e sistemit të drejtësisë

23 gjyqtarë të rinj janë futur në sistem pasi përfunduan shkollën e magjistraturës. 23 gjyqtarët e rinj janë ndihmë për sistemin, i...

Qarku me përqindjen më të lartë të kriminalitetit në 2021

Prokurori i Përgjithshëm Olsian Çela gjatë fjalës së tij në Kuvend deklaroi se qarku me përqindjen më të lartë të kriminalitetit...

Olsian Çela pro hartës së re gjyqësore, shkresa dërguar ministrit Manja

Prokurori i Përgjithshëm Olsian Çela është shprehur pro hartës së e gjyqësore. Euronews Albania siguron shkresën që Çela i ka nisur Ministrit...

‘7 prokurorë s’bëjnë asgjë’, Çela përplaset me Xhafajn në Komisionin e Ligjeve

Fatmir Xhafaj, një ndër hartuesit kryesorë të reformës në drejtësi nuk i kanë shpëtuar deklaratat e Prokurorit të Përgjithshëm për shtim...