online

Telharaj: Bastet online krijojnë 10 herë më shumë varësi

Drejtuesi i Këshillit Shqiptar për problemet e lojërave të fatit, Henri Telharaj thotë se bastet online, krijojnë 10 herë më shumë...

Të rinjtë lënë punët 8-orarëshe, fitojnë duke ofruar shërbime online

Nuk ka rëndësi se ku ndodhet, i mjafton një laptop dhe është në vendin e punës në çdo kohë. Valbona Brahaj ka...

Greqi, qeveria përuron platformën online për procedurat publike

Burokracia shtetërore është si një labirint ku shumë qytetarë nëpër Evropë humbasin, vetëm për të përfunduar një procedurë. Këto procedura janë disa...

Mbyllen sportelet e pensioneve, aplikimet e sigurimeve shoqërore në e-Albania

Sportelet në Institutin e Sigurimeve Shoqërore do të jenë të hapura edhe nesër. Në vazhdim, nga data 1 maj, të gjitha aplikimet për...

Varësia nga lojërat e fatit, të rinjtë me borxhe për të vënë baste

“Kisha shokë që ishin pak më të rritur dhe ata luanin skedina dhe mua më pëlqeu, më tërhoqi dhe vendos dhe...

Pinderi: Arrestimet nuk e zgjidhin problemin me informalitetin online

Ditën e djeshme, Prokuria e Tiranës firmosi 22 urdhër arreste për persona të cilët shisnin online mallra kontrabandë dhe kishin krijuar...

Historia e studentes që mbulon shpenzimet duke bërë bizhuteri

Jetesa për studentët në Tiranë, po bëhet çdo ditë e më e vështirë. Shumë prej tyre, paralelisht me shkollën, punojnë për...