opera

Nis festivali i Salzburgut, për ata që duan operën dhe muzikën e bukur

Festivali i Salzburgut është një festivalet më të mëdha të muzikës që zhvillohet në Europë. Ai organizohet në Austri, në vendlindjen e...

Rihapet opera e Kievit, 300 persona shijojnë performancën

Shtëpia kombëtare e Operës në Kiev është rihapur për herë të parë që pas nisjes së pushtimit rus më 24 shkurt. Teatri i kryeqytetit mirëpriti një audiencë të...

Teatri i Operës pa drejtor, Ministria e Kulturës shpall vendin bosh

Si asnjëherë në historinë e drejtimit të Teatrit të Operës dhe Baletit, drejtoresha Zana Çela do të mbetet titullarja me mandatin...

I verbër në skenën e Operas, studenti tregon se arti nuk njeh pengesa

Opera me 3 akte Guillaume Tell është përcjellë në Korçë për artdashësit e këtij qyteti. Gjatë shfaqjes kamera e Euronews Albania fiksoi këtë...