orikum

Plehrat ‘nxijnë’ Orikumin/Banorët: Situata e njëjtë prej dekadash, largojnë turistët

Orikumi është kthyer në vend-grumbullim mbetjesh duke shkaktuar kështu një katastrofë mjedisore. Banorët tregojnë se kjo situatë është e njëjtë prej...

Klinika lëvizëse ‘Sigal Uniqa’ vizita dhe ekzaminime falas në Orikum

Klinika Lëvizëse “SIGAL UNIQA Vital Truck” është stacionuar këtë fundjavë në qytetin e Orikumit. Vizita e klinikës u mirëprit nga banorët, të...

Orikumi pastër dhe lirë, turizmi familjar favorizohet nga çmimet

Një sezon i kënaqshëm sa i përket turizmit në Njësinë Administrative Orikum. Kështu janë shprehur operatorët turistik të zonës bregdetare, ndërsa...

Si nisi auditi i KLSH-së për rikonstruksionin e rrugës Uji i Ftohtë-Orikum

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka bërë objekt të auditimeve të tij, rikonstruksionin e rrugës Uji i Ftohtë-Orikum dhe rezultati është...

KLSH: Fondi Shqiptar i Zhvillimit, abuzime me rrugën Uji i Ftohtë-Orikum

Rikonstruksioni i rrugës Uji i Ftohtë-Orikum dukshëm është i projektuar keq nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit. Kontrolli i Lartë i Shtetit e...

Dy të vdekur nga rrëzimi i kamionit në Vlorë

Dy përsona kanë humbur jetën për shkak të një aksidenti në Vlorë, ku një kamion u rrezua në bypasin Orikum-Kaninë. Për shkak...

Një 21-vjeçar humb jetën në një aksident në Radhimë

Një 21-vjeçar ka humbur jetën për shkak të një aksidenti afër Radhimës, paraditën e të mërkurës, ndërsa një tjetër ndodhet në...

Qyteti i braktisur i Orikumit

Në 12 mijë banorë që figurojnë të regjistruar në njësinë administrative Orikum, 30 për qind e të rinjve janë larguar në...