Orion Construction

Park Avenue, projekti që sjell modelin e ri për stilin e jetesës dhe biznesin

Përmes një mbrëmjeje me partnerë, bashkëpunëtorë, klientë dhe miq, Orion Construction prezantoi zyrtarisht projektin e ri Park Avenue, një projekt që...