ORNALDO RAKIPI

Rama po mbron ortakët e krimit të zgjedhjeve, akuzon Basha

Lulzim Basha doli kundër vendimit të PS-së për të mos përjashtuar Ornaldo Rakipin. Sipas tij, Rama është mburojë e non gratave dhe...

PS nuk përjashton nga grupi parlamentar Ornaldo Rakipin

Partia Socialiste nuk do e përjashtojë nga grupi parlamentar Ornaldo Rakipin me argumentin se përgjegjësia është personale. Pas përfundimit të mbledhjes së...

‘Përgjegjësia është personale’, PS asnjë vendim për Ornaldo Rakipin

Pak minuta pasi mbaroi mbledhja e grupit parlamentar të PS-së, gazetarja e Euronews Albania, Eksiola Shehu raportoi se pjesa e parë...