oskar

“Të kesh turp, je dhe nënë”- Aktorja sulmohet ashpër për veshjen në festën e Oscar

Veshja e aktores Ciara Princess, në festën e organizuar nga Vanity Fair pas ceremonisë së Oscarit, ka shkaktuar një numër të madh reagimesh në...