pacientëve

Raste shokuese! Pacientëve u kaloi në fyt gjilpëra e dentistit dhe mbushja e dhëmbit

Ushqimet edhe pse në dukje të zakonshme, mund të kthehen në rrezik për shëndetin tonë nëse nuk i konsumojmë siç duhet, sidomos për sa...

Mësuesit rrëfejnë helmimin e nxënësve në Kosovë në vitin ’90

Ishte mars i vitit 1990 kur Kosova do të përballej me një ngjarje tragjike, helmimin masiv të 8 mijë personave, pjesa...