paditet

Kryeministri grek paditet për aksidentit e trenave që shkaktoi 57 viktima

Një grup që përfaqëson 57 viktimat e përplasjes së dy trenave në Greqi në shkurt, ka ngritur padi penale ndaj kryeministrit...

Trump do të paditet për pagesën e supozuar ndaj yllit të pornografisë

Ish-presidenti amerikan, Donald Trump, do të paditet për një pagesë që ia ka bërë një ylli të pornografisë, në këmbim të...

“Paramaunt Pictures” paditet për skenat nudo të adoleshentëve

Dy aktorët kryesorë të versionit të vitit 1968 të Franco Zeffirelli-t të Romeo dhe Zhulietës po padisin Paramount Pictures për një...

Paditet Donald Trump, ish-presidenti dhe fëmijët akuzohen për mashtrime financiare

Donald Trump dhe tre nga fëmijët e tij janë paditur të martën nga prokuroria e Nju Jorkut për mashtrim financiar përmes...