pagerrjedhja

Rrjedhja e pagave papërgjegjshmëri e disa punonjësve, thotë drejtori i Tatimeve

Dalja e të dhënave personale të një numri të madh qytetarësh shqiptarë në fund të vitit të shkuar nuk ishte rrjedhje...

Korrupsioni dhe pagërrjedhja, shqetësimet kryesore të KE-së

Korrupsioni në nivele të larta, rrjedhja masive e të dhënave të qytetarëve dhe agjencitë e krijuara së fundmi janë shqetësimet kryesore...