paligjshem

Policia arreston 2 persona pasi kalonin emigrantë në mënyrë të paligjshme në BE

Policia ka arrestuar 2 persona, dhe ka proceduar në gjendje të lirë një tjetër pasi kalonin emigrantë në mënyrë të paligjshme...

174 punonjës shteti të përfshirë në kultivimin e kanabisit

Shtëpitë e barit në Shqipëri sa vijnë e shtohen, ku për prëfshirje janë akuzuar edhe 174 punonjës shteti. Rasti i fundit u...