pallati

Menaxhimi i Pallatit të Brigadave, Margariti: Nuk e përjashtojmë privatin

Në fletoren zyrtare u publikua dje plani i menaxhimit të integruar të Pallatit të Brigadave, që i hap rrugë bashkëpunimit mes Ministrisë së Kulturës dhe investitorëve strategjikë....

Investitor strategjik për Pallatin e Brigadave, kthehet në pikë turistike

Ministria e Kulturës i ka hapur rrugën menaxhimit të integruar Pallatit të Brigadave, me partner strategjik, me arsyetimin se ky ansambël...

Pallati në Vlorë rrezikon të shembet, banorët: Është ndërhyrë në strukturë

Punimet në strukturën e katit të parë të një pallati parafabrikat në Vlorë rrezikojnë shembjen e ndërtesës 5-katëshe. 40 familje jetojnë në...

Kadare feston sot 86 vjetorin e lindjes

Ismail Kadare feston sot 86 vjetorin e lindjes. I cilësuar si gjeniu i letrave shqipe, veprat e Kadaresë janë botuar në...