pandemise

Kompania Airbnb largohet nga Kina

Kompania Airbnb nuk do të ofrojë më shërbime në Kinë, ndërsa masat izoluese kundër COVID-19. Të gjitha kërkesat për shtëpi në këtë...

47 raste të reja me COVID-19

47 raste të reja me COVID-19 janë konfirmuar gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur...

1 i vdekur dhe 27 raste të reja me COVID-19

27 persona janë konfirmuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa një person ka humbur jetën nga ky...

45 raste të reja me COVID-19

45 qytetarë janë konfirmuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën nga...

Asnjë i vdekur nga COVID në 24 orët e fundit

87 qytetarë u konfirmuan pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

2 të vdekur dhe 95 raste të reja me COVID-19

Dy persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 95 infektime të reja...

Australia hap kufijtë për ndërkombëtarët

Australia ka hapur kufijtë me ndërkombëtarët për herë të parë në gati dy vjet. Kjo ka sjellë entuziazëm te vendasit, ndërsa...

5 të vdekur dhe 260 raste të reja me COVID

Pesë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 260 raste të reja...

1 viktimë dhe 303 raste të reja me COVID

Një person ka humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar edhe 303 raste të...

Austria heq masat kundër COVID më 5 mars

Austria do të heqë pothuajse të gjitha masat kufizuese kundër COVID nga 5 marsi, njoftoi sot qeveria. E vetmja masë në fuqi...

2 të vdekur dhe 300 raste të reja me COVID-19

Dy persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar edhe 300 raste të...

7 të vdekur, 361 raste të reja me COVID-19

Shtatë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 361 infektime të reja...

Gjendje e jashtëzakonshme prej protestave kundër COVID në Ontario

Në Ontario të Kanadasë është shpallur gjendje e jashtëzakonshme pas protestave të shoferëve të kamionëve kundër kufizimeve të pandemisë. Protestat e shoferëve...

2 milionë turistë vizituan muzetë e Shqipërisë në 3 vite

Mbi 2 milionë turistë kanë parë objektet tona historike në Shqipëri në tre vitet e fundit. 2019-ta është periudha me numrin më...