paraguaian

Prokurori paraguaian i Antidrogës vritet gjatë muajit të mjaltit në Kolumbi

Një prokuror i njohur paraguaian, i cili udhëhoqi një sërë çështjesh të profilit të lartë kundër krimit të organizuar dhe trafikut...