paraja

I varfër dhe i lumtur? Gëzim Tushi: Ja pse është e vështirë

Sociologu Gëzim Tushi, i ftuar në “Good Morning Albania” tha se lumturia nuk përcaktohet nga paraja, e për më tepër ajo...

Studimi: Lumturia blihet me para dhe kushton 500 mijë dollarë në vit

Po, paraja mund të blejë lumturinë, thotë një studim i fundit i cili i ka ndarë njerëzit në dy grupe, sepse jo...

1 mld euro investime publike për 2023-shin, gjysma në infrastrukturë

Është vit elektoral. Strategjia për të joshur njerëzit në fletën e votimit është paraja dhe propaganda. Që kjo e dyta të...