parku i butrintit

Meta kthen për rishqyrtim në Kuvend, marrëveshjen për administrimin e Butrintit

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka rikthyer për rishqyrtim në Kuvend, marrëveshjen për administrimin e Parkut të Butrintit. Sipas Metës, kjo marrëveshje...

Parlamenti miraton ligjin për menaxhimin e Butrintit

Fondacioni shqiptaro-amerikan për Zhvillim do të marrë në menaxhim për 10 vitet e ardhshme Parkun Kombëtar të Butrintit. Ligji është miratuar këtë...

Neritan Ceka kundër bordit për Butrintin: Ministrja po i jep pagë vetes

Një fondacion me financimin e AADF-së (Albanian-American Development Foundation) do të marrë në menaxhim Parkun e Butrintit. Arkeologu i njohur, Neritan Ceka...

Ministrja Kumbaro: Parku i Butrintit nuk do të jepet me koncension

Ministrja e Turizmit dhe Kulturës, Mirela Kumbaro deklaroi se Parku i Butrintit nuk do të jepet me koncension. Nga Pogradeci, Kumbaro u...

Menaxhimi i parkut Butrintit, ministrja e Kulturës përplaset me deputeten e PD

Parku i Butrintit do të menaxhohet nga një fondacion. Kjo ka përplasur në Komisionin e Medias, ministren Elva Margariti me deputeten e...