pasaporta shqiptare

Nga Bangladeshi për pasaportë shqiptare?! Avokati: Mund të na përdorin si tranzit

Juristi Redi Ramaj tha në “Good Morning Albanians”, se shumë persona që vijnë në vendi tonë nga Bangladeshi apo nga Filipinet,...

Si mund ta përfitojnë të huajt nënshtetësinë shqiptare

Qeveria ka propozuar në Kuvend disa ndryshime në ligjin për shtetësinë shqiptare ku parashikohet heqja e disa kritereve për përfitimin e...

Spahiu: Pse shtetasit kosovarë duhet të marrin pasaportë shqiptare

Juristi Kreshnik Spahiu, është shprehur se qytetarët shqiptarë që jetojnë në Kosovë dhe në Maqedoninë e Veriut duhet të pajisen me...