pashuk gjini

SPAK i sekuestron pasuritë të dënuarit për trafik droge në Spanjë

Strukutra e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK) ka sekuestruar pasuritë e 56-vjeçarit Pashuk Gjini, i cili është dënuar...