pasion

Pasioni për udhëtimet u kthye në profesion, rrëfen blogerja Eda Bano

Pasioni për udhëtimet mund të kthehet në profesion, dhe këtë e ka provuar blogerja e udhëtimeve Eda Bano. “Pasioni im për udhëtimet...