pasur

Një francez më i pasuri në botë, Bernard Arnault arrin shifrën 200 miliardë $

Njeriu më i pasur në botë është Francez. Pronari i ‘Louis Vuitton’ the kompanive të tjera të modës dhe luksit ka një...

Raporti: Rusët më të pasur humbën më shumë se 83 mld $ që nga fillimi i vitit 

Pasuria e biznesmenëve më të pasur në Rusi është ulur me 83.4 miliardë dollarë që nga fillimi i vitit 2022, sipas...

Rishi Sunak, kryeministri më i pasur se mbreti, i pari aziatik në Downing Street

Rishi Sunak është emëruar sot kryetar i Partisë Konservatore të Britanisë së Madhe, duke siguruar kështu postin e kryeministrit të ardhshëm...

Multimilioneri britanik tregon disa mënyra se si mund të jetoni ‘falas’

Multimilioneri dhe konsulenti imobiliar, Samuel Leeds, ka treguar disa mënyra për ‘The Entrepreneur’ – se si dikush që sapo ka dalë...