pediatre

Prindërit vijnë të alarmuar për fëmijët pasi lexojnë në Google, thotë pediatrja

Mjekja pediatre, Valbona Shahinaj thotë se një pjesë e prindërve lexojnë informacione në Google në lidhje me medikamentet që duhet të...

Mjekja pediatre: Kemi parë receta me doza të gabuara

Mjekja pediatre, Valbona Shahinaj thotë se në disa raste ka parë receta në të cilat doza ka qenë e gabuar. Në emisionin...

Virozat dhe COVID te fëmijët, mjekja pediatre: Rreth 40 raste në ditë

Edhe fëmijët janë prekur nga virozat e stinës si dhe nga covid 19. Megjithatë mjekët thonë se kulmi i rasteve ka...

Në 6 muaj janë vaksinuar 100 fëmijë për COVID-19, thotë pediatrja

Vaksnimi i fëmijëve nga Covid-19, vijon të ketë një lloj skepticizmi nga ana e prindërve. Kështu u shpreh për emisionin “Mirëmëngjes” në...