pediatri

Flet babai i Danielit që u operua për 13 orë: Ka qënë në spital që 4 javësh

Ladi Gjika, babai i Danielit, fëmijës që u operua për rreth 13 orë në Pediatrinë e Tiranës, ka folur për emisionin...

Sezoni turistik shton të sëmurët në pediatrinë e Vlorës, frikë nga COVID-19

Shtimi i turistëve në muajt korrik dhe gusht, shënon rritje edhe të numrit të fëmijëvë që paraqiten në 24 orë, në...