piktor

Në telajon e një shoferi, hapet në Vlorë ekspozita e 80-vjeçarit

Rahmi Dervishaj është 80 vjeç. Gjithë jetën ka qenë shofer por një nga rrugëtimet më të apasionuara ka qenë piktura. Ai nuk...

Vizatimi i rrallë i Mikelanxhelos mund të shitet 33 milionë € në ankand

Një vizatim i Mikelanxhelos, i zbuluar në vitin 2019 do të dalë në ankand me çmimin që mund të arrijë deri...

Kush është artisti shqiptar që tërhoqi vëmendjen e Cristiano Ronaldos

Agron Hoti është artisti shqiptar që tërhoqi vëmendjen e Cristiano Ronaldos. Ai i shiti pikturën e tij futbollistit. Dy vite më parë,...

Piktori Buron Kaceli ekspozon veprat në Vlorë

Dhjetëra portrete dhe peizazhe të sjella me mjeshtri kanë tërhequr artdashësit vlonjatë në ekspozitën e hapur nga Mjeshtri i Madh, Buron Kaceli. Të...