platformë

Platforma digjitale SMIP | Informacion për notat, mungesat dhe sjelljen

Mungesat e nxënësve, orët mësimore, aktivitetet e ndryshe shkollore, notat, sjellja e fëmijëve, do ti paraqiten prindërve në kohë reale. Përmes platformës...

Perlat e ‘fshehura’ të Prishtinës, platforma për trashëgiminë kulturore të qytetit

Përveç vendeve e objekteve tashmë të njohura të Prishtinës, ky qytet ka edhe perla të fshehura të cilat turistët, e shpesh...

Bashkimi Evropian do të krijojë një platformë për rindërtimin e Ukrainës

Bashkimi Evropian do të krijojë një platformë koordinimi për rindërtimin e Ukrainës, pas përfundimit të luftës me Rusinë. Kështu bëri të ditur...

Alibeaj: Platforma për bashkimin mbështetet nga shumica e Grupit Parlamentar

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike, Enkelejd Alibeaj shpalosi platformën me të cilën sipas tij, do të bëhet i mundur...

Alibeaj propozon një platformë për bashkimin e PD-së

Kreu i Grupit Parlamentar të PD-së, Enkelejd Alibeaj u propozoi deputetëve të PD-së një platformë për bashkimin e Partisë Demokratike, të...